Proactiva Open Arms

Un divendres, una noia que treballa a Open Arms va vindre  a fer-nos una xerrada de la quantitat de persones que moren al mar amb l’esperança de trobar a Europa una vida millor.

A part de que la gent que creu que pot creuar el mar amb una barqueta de plàstic o fusta, no està gens informats, la majoria de la culpa és de les màfies. Li venen a aquesta gent que és totalment segur, que allà trobaran la pau i podran tindre unes vides dignes, etc.. Quan en realitat quan arribin allà o seran deportats o els posaran en camps de concentració.

Europa i Líbia tenen un acord que consisteix en el fet que la Unió Europea paga a Líbia a canvi de que no hi hagi tanta  gent que surti d’allà. Que passa? Doncs que els guardacostes maten a la gent que intenta embarcar-se per a seguir aconseguint els diners. Prefereixen ofegar i matar a persones a deixar-les viure, a canvi de la recompensa econòmica.

Aquesta és una realitat i tota mena d’aportació a aquesta ONG ajuda moltíssim. Compartir vídeos, anar d’ajudant, voluntari, donar diners, etc..

← Entrada anterior

Entrada següent →