Després d’un mes de vacances vaig anar a Vilanova i la Geltrú a casa del meu germà.

El primer dia vam anar a mirar una vinya que estava pleeeeeena de raïms, com que una de les vinyes era d’un amic del meu germà vam poder tastar-ho i la veritat és que……. tampoc estava molt bo. Després quan era hora de dinar vam comprar sushi i pizza….mmmmmm va ser el millor dinar de l’estiu després de dinar vam mirar un programa de comèdia junts , o sigui jo, la meva mare i el germà. A la nit vam anar a la platja que estava super neta i era molt divertit després ens vam prendre un gelat cadascú.

En un altre dia de les vacances vam anar a sitges i Castelldefels, que també era molt guai però no hem va agradar molt Castelldefels, encara que hem va encantar Sitges. Perquè hi havia moltes vistes boniques que eren increïble! També i hi havien molts llocs per menjar hi vam decidir anar en un restaurant de marroquins, i el d’allà estava per menjar-nos els dits.

Quan faltaven 2 dies per marxar vam anar a Tarragona a casa d’una amiga nostra i allà ens divertir molt. Després vam anar en un altre poble de Tarragona on vam anar en una casa del meu germà. El del meu germà ens va portar a en una tenda on ell feia carquinyols, i aleshores ell ens donar una cadascú per tastar, ademes estaven acabades de fer i estaven boníssimes tant bones que ens vam comprar 20 packets. Per dinar vam anar a casa i vam fer bacallà el forn.

Hem vaig guanyar les vacances!