No sé què dir sobre l’exposició, m’he quedat sense paraules. Va ser un somni veure la Joana Biarnès en la seva exposició, encara no m’ho puc creure que he pogut veure la primera periodista d’Espanya, que va estar en el temps de postguerra i va lluitar a favor dels drets de la dona.

L’exposició era bastant entretinguda i no t’avorries, encara que  l’Ainara Gomez diu que l’exposició era massa curta i que no semblava que hi havien 90 fotos, però això no vol dir que no hi han hagut comentaris positius. Moltes persones com; Sergi Sarraute, Pau Falgueres i Blau Orduña han dit que l’exposició va ser molt interessant i bastant guai.

Les fotos eren molt boniques, i algunes molt impactants que et feien pensar sobre aquella època i com vivia la gent en la època de la postguerra. També hi havien moltes fotos de la moda i de molts famosos.

Les fotos estaven repartides en diferents seccions, hi havien unes 3 seccions. Les seccions eren de moda, les coses que van passar desprès de la postguerra i famosos d’aquella època.

Si esteu interesats a veure l’esposició , podeu anar de dilluns a dissabte: 10:00 h a 20:00 h i els diumenges i festiu: 10:00 h a  14:00 h a Palau Robert, passeig de Gràcia. L’exposició durarà des de 27/10/2017 a 02/04/2018 i seran 1.432,5 hores en total.