El dia 1 de Març vam fer una excursió a YOMO, què és una fèria de tecnologia on hi han diferent tipus d’activitats relacionades amb tecnologia. Hi havien moltes activitats eren molt atractives i divertides. Jo en vaig fer unes quantes, però òbviament no vaig poder fer totes per dues raons una perquè hi havia una cua molt llarga o dos perquè era una activitat similar a les que ja havia fet.

Hem van agradar totes les activitats que vaig fer, una d’ellas que m’ha agradat molt va ser la de  Internetsegura.cat. En aquesta activitat t’explicaven que com un hacker et pot hackejar, que hem de fer quan ens hackejant i com estar segurs en l’internet, quan vam acabar ens van donar una Ipatch què és com una finestreta per tapar-te la web cam, que per cert jo l’ha tinc posada en el meu iPad perquè és el que més utilitzo.

La segona activitat que més hem vam agradar va ser la de com fer funcionar un cotxe amb el programa Arduino, en realitat si no sabríem que era Arduino ens resultaria difícil fer aquesta activitat però per sort el nostre professor de tecnologia Marc Avià ens ho havia ensenyat. Va ser molt divertit fer aquesta activitat perquè vam aprendre a com programa un cotxe connectat amb Arduino, el que havíem de fer era que el cotxe no xoques amb les roques, quan veies una roca pares i fes un so, i tornés en el lloc de l’inici. No ens va costar molt, però ho vam haver de repetir-ho unes quantes vegades.

I la tercera activitat que més hem va agradar és on et regalaven una moneda de xocolata si encertaves la figura que et feia la mà del robot, et feia una de les tres figures que hi havia, aleshores hi havien tres botons amb la figura de pentàgon, hexàgon i octàven. Si l’encertaves el robot et donava una moneda de xocolata i si no l’encartaves t’ensenyava la figura correcta. Jo ho vaig repetir com vuit vegades però no vaig guanyar ni una vegada, però era molt divertit.

En general tot va ser molt divertit, hi havien moltes persones de molts instituts i escoles. M’encantaria tornar a anar.

Aquí us deixo unes fotos perquè les fotos diuen més que mil paraules: