Mentres els altres cursos estaven de viatge els de tercer vam fer una setmana sencera d’esport, del fet que a tercer no hi ha camp d’aprenentatge per aquesta raó hem fet una setmana lúdica.

El dilluns vam fer classe normal. El dimarts vam anar jugar Voleibol a la platja, Marbella. Ens ho vam passar bastant bé però crec que va durar poc l’activitat.

El dimecres no vaig poder anar a la xerrada de l’INEFC, però pel que em van explicar no va ser el que s’esperaven, ja que la xerrada tractava d’una carrera que pots fer rere fer el batxillerat.

El dijous vam estar en l’institut i ens venir a fer dues xerrades una que portàvem mesos esperant que tractava sobre la sexualitat i l’altre que tractava sobre la violència de gènere. Les dues xerrades van ser bastant bones, ja que ens van aclarir molts dels dubtes que teníem sobre aquests dos temes.

I el divendres que va ser la meva activitat preferida vam anar a Granollers a jugar bàdminton. Ens ho vam passar molt bé comparat amb els altres dies.

En general la setmana esportiva va ser bastant divertida fer-la però proposaria que es faci camp d’aprenentatge pels de tercer també!