Per començar la nova i l’última situació d’aprenentatge hem vist la pel·lícula Frankenstein, ja que la situació en si també es diu Frankenstein. La pel·lícula és de terror feta l’any 1931, està basada en una novel·la, Frankenstein, escrita per Mary Shelly l’any 1818. La pel·lícula bàsicament va del fet que un científic, Henry Frankenstein, intenta crear vida amb parts de cossos de persones mortes. Quan crea el Frankenstein (el monstre) ningú l’accepte en la societat amb el lleig que és, aleshores passen les seves conseqüències.

A anglès, a part de veure la pel·lícula hem llegit una versió adaptada del llibre perquè així ens poguéssim assabentar més del tema. I la veritat és que m’ha canviat molt de la manera que veia el Frankenstein la criatura. Perquè a la pel·lícula no surten tots els sentiments que sent la criatura i que com estar rebutjat per la societat és una pena, etc.

En conclusió veure la pel·lícula m’havia fet una mica de fàstic, ja que em posen molt nerviosa quan comencen a ensenyar parts amb dels cossos, i ademes tot el que ensenyaven semblava real i quasi em donen ganes de vomitar. Però crec que val la pena llegir i veure la pel·lícula perquè són molt bones les dues coses.