Camp d’aprenentatge 1r (Esterri d’Àneu)

El dia 18 d’abril vam anar tot primer a Esterri d’Àneu. Vam marxar a les 8:00 del matí i vam arribar a les 12:30, al arribar vam dinar i després de dinar vam estar jugant 1 hora. Al acabar de jugar vam anar a fer una excursió orientant-nos amb un GPS, amb un mapa i amb una brúixola. Vam acabar l’excursió a les 18:00, després vam berenar, vam jugar i a les 20:30 vam sopar. Després de sopar vam anar a Esterri d’Àneu i vam veure el partit Real Madrid FC – FC Bayern. Al acabar el partit vam anar a dormir. 

 

El segon dia, dia 19 d’abril, vam anar a  l’avetosa del Gerdar a aprendre diferents coses de la natura. Vam aprendre com saber l’edat d’un avet  i vam veure petjades i marques d’ossos als arbres.  Després vam anar a la casa de colonies a dinar.  Al acabar de dinar vam fer dos tallers, un de dibuixar una molsa i una altre de fer una petjada, d’un animal,  amb fang.

El tercer dia, dia 20 d’abril vam anar al parc nacional d’aigües tortes en el que vam mirar el llac de Sant Maurici i vam buscar animals i les seves restes. Després vam dinar i vam tornar a la casa a les 6. A la nit vam anar al poble i vam anar a dormir.

 

El quart dia, dia 21 d’abril vam anar a un riu que estava a prop, per a mesura la velocidad, l’amplada, els animals que hi havien a l’aigua… Després  vam anar a dinar i al acabar vam marxar.  Aquest dia no em va agradar gaire.

 

← Entrada anterior

Entrada següent →