La setmana passada, del 10 al 13 d’Abril, vam anar al camp d’aprenentatge. Vam fer moltes activitats, però jo n’explicaré dues.

Una de les activitas que em va agradar més, va ser la de fer tinta. Primer ens van explicar com, els monjos, feien la tinta per a copiar llibres, després ens van portar al bosc i ens van fer fer un experiment per veure si l’esbarzer tenia tanins (que són uns dels “ingredients” de la tinta). Al acabar l’experiment i veure que l’esbarzer si que té tanins, vam anar a una font natural i vam fer un experiment amb el ferro. Aleshores vam tornar a la sala del principi i allà vam barrejar els “ingredients” de la tinta per després escriure una frase amb llatí i amb aquesta tinta.

Una altre activitat que vam fer va ser la de anar al monestir per a entrevistar a un monjo. Al principi vam anar a una sala amb un monjo i el vam entrevistar. Primer li vam fer preguntes com quina era la seva rutina, en que treballava, etc. I després vam sortir de la sala a fer una activitat en la que haviem de buscar parts del monestir. Aquesta activitat no em va agrada gaire perquè erem moltes persones es un mateix grup i hi havia gent amb els papers i els que no els tenien no podien participar gaire. Una altre raó del perquè no em va agradar, és perquè vaig tenir bastant fred perquè va ploure bastant.

Una anècdota del camp d’aprenentatge va ser quan  jugant a fútbol, no se qui, va xutar la pilota tan fort que va passar per sobre la valla, va passar la carreytera i va anar a parar al bosc del darrere.