27/06/17 – 14/09/17

 

ESTIU ’17

Quan va acabar l’institut estàvem tots molt contents perquè començaven les vacances, començava l’estiu 2k17 (òbviament també perquè s’havia acabat l’insti).

Aquest estiu he anat a molts llocs, començant per Azpeitia (País Basc), Nova York, Segur de Calafell i l’Escala.

Azpeitia vaig anar el cap de setmana abans que acabes l’institut. També vaig anar amb l’equip de futbol a jugar un torneig, la Barcelona Girls Cup. Era un torneig de Futbol 11, amb equips d’arreu del món. Hi havia equips de Noruega, Estats Units, Irlanda, Suècia… Va ser una experiència inoblidable.

La setmana següent d’acabar el curs, me’n vaig anar a Nova York, amb la meva mare i les meves dos germanes. Vam estar 10 dies, i aquest viatge, també va ser un record, una expèriencia i viatge inoblidable.

Vam anar a Central Park, vam pujar a l’Empire State Building, al Top of the rock, vam passejar per la Fifth Ave, vam entrar a la Grand Terminal i moltes coses més, va ser IMPRESSIONANT.

Però el que més em va agradar va ser anar amb limusina per Central Park, per celebrar el meu aniversari i sobretot el que mai oblidaré és la tenda d’M&M‘s, perquè adoro els M&M’s

Al tornar de NY vaig anar a Calafell? tot el més d’agost i a l’Escala (Alt Empordà) ?