Per començar aquesta situació de Televisió hem vist una pel·lícula que es diu THE TRUMAN SHOW

The Truman Show és una pel·lícula estatunidenca de Peter Weir estrenada el 1998. La películ·la dura 1 hora i 47 minuts . La pel·lícula és anglesa, però nosaltres la vam veure en castellà, ja que l’objectiu era que ens enteressim del contingut, del que ens volien fer veure. Al entendre-la, podies reflexionar sobre com ens poden manipular d’una forma tan senzilla els medis.

Els protagonistes d’aquesta pel·lícula són:

                            Jim Carrey

Imatge relacionada                                      Laura Linney

Resultat d'imatges de Laura Linney the truman show

 

 

 

Ed Harris

Resultat d'imatges de Ed Harris the truman show

Natascha McElhone

Resultat d'imatges de Natascha McElhone the truman show

 

 

 

 

          Noah Emmerich

Resultat d'imatges de Noah Emmerich the truman show

 

Al principi de la pel·lícula no et dónes conta, ja que és el que volen, que els espectadors es pensin que és una ciutat normal i corrent, però a poc a poc vas  veient que es tracta d’una sèrie. Es dediquen a grabar la vida rotinaria del Truman (Jim Carrey). Viuen a una ciutat fet només per la sèrie, la sèrie emiteix les 24 hores del dia, tot el que fa i passa al voltant del Truman i totes les persones de la ciutat de Seahaven, que és on passen tots els fets, són actors.

Quan la Sílvia (Natascha McElhone), que en teoria feia d’actora, li explica que tot el que estava passant , que tot era un muntatge, un programa de televisió, és quan Truman comença a sospitar sobre la seva vida.

Resultat d'imatges de the truman show

Ell volia marxar a les illes Fiji amb el seu amic Marlon, que ell també semblava que no tingués res a veure amb tot el programa, però a poc a poc es notava que tots els consells que li donava al Truman era per controlar-lo. A més, en els primers programes es veia com estava al mig del mar amb el seu pare i al haver-hi mala mar, el seu pare moria. La sèrie ho tenia tot pensat, ja que al morir al seu pare al mig del mar, el Truman li tenia pànic al mar, així no podia escapar de l’illa tant fàcilment, ja que per escapar-se havia de creuar el mar amb barca o per sobre d’un pont, que creuava el mar.

 

Aquesta frase és la típica de la pel·lícula ja que cada dia, al sortir de casa, deia aquesta frase als seus veïns de davant:

“Buenos días…, y por si no volvemos a vernos: buenos días, buenas tardes y buenas noches”.

Resultat d'imatges de the truman show frases