Per l’obertura SA_402 Tempus Fugit hem vist la pel·lícula Extreme measures.

La pel·lícula comença quan dos homes desorientats i delirants escapen d’un edifici que està en un carreró mort i desert de Nova York. Els dos homes es divideixen i fugen en direccions diferents. Un d’aquests homes (Claude Minkins), arriba al servei d’urgències d’un hospital. Al servei d’urgències és atès pel doctor Guy Luthan (Hugh Grant), un brillant professional mèdic de l’Hospital Gramercy que ha de prendre decisions sobre la vida o la mort cada dia. El pacient té marques de cicatrius quirúrgiques recents. Quan el doctor Guy comença a fer consultes sobre la mort de Minkins, involuntàriament obre la caixa de Pandora. Es topa amb una investigació secreta ilegal sobre el tractament de lesions medul·lars, on està implicat un important metge, el neuròleg Hackman.