El dia 19 de març ens va venir a fer una xerrada en Joso i alguns dels seus alumnes. En Joso és un historietista (autor de còmic) que va néixer a Santa Coloma de Gramanet, Barcelona, el 23 de febrer de 1939. L’any 1982 va fundar l’Escola de còmic, Escola Joso a Barcelona.

Els seus alumnes i ell ens van donar alguns consells que podrem necessitar per fer un bon còmic per al nostre llibre de viatge. Primer ens va explicar que el més aconsellable és fer el text en majúscula, també que hem de deixar uns espais entre vinyeta i vinyeta i que els personatges siguin divertits, perquè així és més fàcil que el lector recordi (nassos molt grans, ulleres, cabells atractius…). Em van semblar uns consells interessants i alguns no els coneixia. Molts de nosaltres li vam ensenyar els nostres còmics d’anglès i ens va fer algunes recomanacions per millorar-los.

Aquesta activitat em va agradar, però crec que com que no sabíem encara el tema per al nostre llibre de viatge, no vam poder aprofitar-la al màxim.