Avui dia 4 de juny hem sortit molt puntuals de l’institut per agafar el metro i posteriorment fer transbordo fins a Terrassa, on hem anat a visitar el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

Hem arribat al voltant de les 9:40 allà i la classe A i mig B hem començat fent l’activitat d’engranatge, que durava una hora i mitja. Primer hem après els diferents tipus d’engranatge (rectes, de caragol sense fi, etc.) i més tard, en uns grups d’unes 6 persones, hem muntat diferents tipus d’engranatges. Els últims 20 minuts hem vist alguns engranatges utilitzats antigament a la fàbrica.

Resultat d'imatges de museu de la ciencia de terrassa

Després dels 30 minuts de descans, hem començat la segona activitat que durava dues hores. Aquesta era una visita per la fàbrica i per veure la maquinària que s’utilitzava. Aquesta visita jo ja l’havia fet amb l’escola quan era més petita i m’ha servit per recordar moltes coses. Per finalitzar-la, hem anat a una sala on hem creat uns personatges obrers i on hem jugat a una oca.

La sortida m’ha agradat molt, però la segona se m’ha fet una mica llarga, ja que estava ja bastant cansada de tot el dia.