Avui 1 de Març hem anat al Yomo el festival del mòbil de ciències i tecnologies per a nens situat a la Farga d’Hospitalet).

El Yomo en si eren unes quantes parades/projectes on podies fer activitats i provar els seus innovadors aparells electrònics.

Generalment, els tipus d’activitats que hi havia al YOMO eren sobre tecnologia, programació, ulleres 3D, drones, robots…

En total hi havien unes 50 parades les quals algunes d’elles donaven uns petits “regals” al acabar-la. Fins i tot en una d’elles van sortejar un drone!

El projecte que més em va agradar va ser la de guerra de robots tot i que algunes persones pensaven que havia fet “trampes” (i en cert punt si). Aquesta parada consistia en intentar derrocar el robot del contrincant mitjançant el teu o simplement treien-lo de la pista.

En canvi la parada que menys em va agradar va ser una sobre una nova forma de conduir un cotxe sense utilitzar recursos esgotables com la gasolina. Aquest projecte estava representat sobre una maqueta d’uns cotxes que utilitzaven la fotosíntesi per a moure’s. Crec que aquest projecte tenia molt potencial però a l’hora de la pràctica no funcionava molt bé i a més a més necessitava recanvis de combustible massa sovint.