The Joneses és una pel·lícula que fa referència a la publicitat indirecta que explica la vida d’ una família la qual paguen per a lluir els productes de la companyia que hi ha darrera.

Aquesta companyia ve cada mes per a avaluar els seus resultats respecte el percentatge de gent que ha comprat aquell producte.

El suposat pare de la família Joneses estima a la mare però, ja que la família és un muntatge, ella prefereix mantenir les distàncies.

Fora de la relació de família els Joneses estan cobrant molta popularitat al poble, on cada vegada compren més els seus productes.

El negoci cada cop va augmentant, però sobretot es destaca al pare, qui s’esforça molt per cridar l’atenció de la mare.

Al final de la història el veí de la família és suïcida al veure totes les despeses i factures no pagades, ja que a l’intentar semblar-se als Joneses compra moltes joies per a la seva dona, ja que tenia la filosofia de què quant més comprés més feliços serien. El pare es va sentir molt malament i va revelar la veritat mentre els altres membres de la família s’escapaven.

Poc després el pare intenta localitzar-los per a saludar-los, ja que semblava que la “dona” i els “fills” el començaven a estimar. Quan els aconsegueix localitzar convenç a la mare perquè se’n vagi amb ell i ella ho accepta.