El dia 5 d’abril era el dia mundial de l’activitat física i vam anar al camp de futbol de l'”Anguera” per a fer cinc esports diferents fent així cinc grups diferents per anar rotant:

La primera activitat va ser crossfit: durant aquesta activitat física vam començar amb uns estiraments i després vam passar a  fer circuits de relleus on fèiem salts, ziga zaga, córrer, flexions, abdominals, sentadilles… 

La segona activitat va ser golbol que era una modificació de futbol per a cecs i nosaltres el vam jugar amb els ulls embenats.

La tercera activitat va ser rugbi però el vam jugar amb unes cintes que penjaves de les nostres cintures i en comptes de placar estiràvem la cinta al rival.

La quarta activitat va ser “steps”  que tractava d’una coreografia sobre una base elevada.

Per ultim vam jugar a tenis-platja, un esport molt recent on es combina una pilota de tenis, una raqueta similar a la de pàdel i una xarxa de voleibol. Com el seu propi nom diu es juga a la platja però nosaltres el vam jugar a la gespa artificial del camp de futbol.

Aquests esports en general m’han agradat molt però m’hauria agradat que les activitats tinguessin una major durada, sobretot en tenis-platja, on a part d’això m’hauria agradat fer una mena de torneig. Trobo que potser hauria estat útil tindre begudes energètiques com aquarious.