El dijous de la passada situació d’aprenentatge vam fer un debat sobre l’economia col·laborativa on ens havíem de documentar a partir d’unes crítiques i expressar la nostra opinió com també ho havíem de fer en un document.

L’activitat en si era ignovadora, divertida i col·laborativa, ¿La millor activitat? Doncs no, la majoria estaven en contra de l’economia col·laborativa i nosaltres, els que estàvem a favor, érem una mínima part de la classe. A part de les 7 persones que érem cap es va documentar excepte jo i un o dos més, i gent com en Max ens va destrossar el debat. Un altre factor: en Jordi feia preguntes que només es podia donar una resposta als de la crítica negativa i ens deixava en desventatja. És podria dir que 7 de les 8 crítiques sobre l’economia col·laborativa eren negatives.

Estàvem a plena desventatja!

Jo, en la meva opinió final sobre l’economia col·laborativa (molt resumida) vaig representar les idees que aquestes empreses s’havien de legalitzar però que tindrien molt d’èxit sobre l’economia tradicional, a quin tipus de persones estaven guiades i també les crítiques de treballadors com el dels taxistes.

Crec que la crítica em va sortir molt bé, ja que donava sensació de verdader però expressava clarament la meva opinió.