La cançó “La Milonga del Moro Judio” feta per Gorge Drexler parla sobre que les identitats de les persones se solen representar per la nacionalitat i les creences però critica que hi hauria d’haver molts més factors que ens definissin. La cançó està escrita en dècimes parlant d’una crítica cultural de la qual l’autor se sent representat a causa de les diferents creences de la família. La tornada de la cançó està escrita per Espinel i la cançó la va escriure gràcies al repte d’escriure una cançó en dècimes.

També fa una reflexió sobre les guerres on dóna a veure que no hem de matar (o actuar) en nom de ningú. Al final del vídeo la seva imatge es va difuminant donant a veure que ell no se sent representat per aquests factors que defineixen la personalitat.

Jo estic d’acord amb el que critica l’autor i crec que la nostra identitat s’hauria de jutjar per com ens sentim, com som i en el que creiem, però no d’on som, ja que nosaltres no ho hem escollit. Crec que nosaltres podem escollir la nostra identitat però respectant identitats diferents.