Durant la situació 401 a socials hem treballat els totalitarismes i hem fet un joc de taula amb 20 cartes sobre els fets més importants dels totalitarismes.

La primera classe la vam dedicar a fer el diseny de les cartes.

Devant–> Títol i imatge

Derrere: –> Data, Títol i Descripció

La segona i la tercera classe les vam dedicar a buscar els fets i posar-los a les cartes tal com ho haviem disenyat.

Finalment vam jugar al joc de cartes. Aquest joc consistía en situar una carta al mitj, i donar 3 o 4 cartes a cada jugador. Els jugador hauría de dir si l’esdeveniment plasmat a la seva carta era anterior o posterior a la o les cartes posades en mitj i si ho havia fet bé, posaría la seva carta enmitj, sinó cambiaría la seva carta per una altre. L’objectiu era ser el primer en quedar-se sense cartes.

En el nostre cas el joc va sortir prou bé ja que els fets eren correctes i les imatges també, però ens vam deixar una cartolina per retallar i per tant el nostre joc va tindre 19 cartes i un esdeveniment apart.

OPINIÓ DEL TREBALL:

Em va agradar molt aquest treball però ens vam organitzar malament i finalment vam tindre l’imprevist de que ens faltaba una carta però ja era massa tard. M’hauria agradat dedicar una altre classe. En el nostre grup la organització va ser molt dolenta ja que la Rocío va haver de fer 6 fets i plasmar-ho tot a les cartolines i jo vaig haver de fer 12 fets i enganxar les imatges i els altres membres del grup no van ajudar molt.

VÍDEO EXPLICATIU DE COM VA ANAR EL PROJECTE