Què explica la llegenda del castell de València d’Àneu?

Es va quedar en un castell de valls d’Àneu i es va quedar allà fins al final

Quin era l’animal que estava mort al Bosc del Gerdar?

Un cabirol

Quina relació tenia Pirene amb els Pirineus i Hèrcules?

Els Pirineus són la tomba de Pirene feta per Hèrcules

Quines dades són necessàries per mesurar el cabal d’un riu?

La profunditat, la llargada i la quantitat d’aigua per segon.

1r dia: Quan vam arribar el primer que vam fer és dinar i quan vam acabar vam fer una activitat d’orientació per la muntanya.

Quan es va acabar aquesta activitat ens van donar pa amb xocolata i ens vam anar a dutxar molt ràpid perquè voliem anar al poble. Vam sopar i ens vam deixar anar al poble.

2n: El segon dia vam anar al bosc del Gerdar. Allà ens van explicar coses sobre l’edat d’un arbre i moltes coses més. A les 12 ens vam reunir tots a un lloc per esmorzar i vam estar una estona jugant amb una mica de neu que hi havia.

A la tarda ens vam quedar a la casa i vam fer un taller on ens van ensenyar a diferenciar les petjades de cada animal i els seus excrements i després d’això vam fer una petjada amb fang.


3r dia: El tercer dia vam anar al Parc Nacional d’Aigüestortes i vam estar mirant excrements, ocells… d’alguns animals. Al final d’aquesta activitat vam anar a un lloc que estava ple de neu i ens vam estar tirant per la muntanya neu i després ens tiràvem boles de neu.

Aquell va ser el millor dia per mi!!!

 

4t: El últim dia va ser més tranquil, vam anar al riu Son a calcular el cabal del riu, la profunditat, l’amplada… I també vam estudiar els invertebrats del riu. Després vam dinar i vam marxar cap a Barcelona!!!

PD: Per les nits no vam dormir gaire!!! ???