Pel tancament de la primera situació ‘El cos es mou: el temps i el ritme’ hem vist una pel·lícula que es diu ‘In time‘.

Aquesta pel·lícula està ambientada en una societat del futur. On el temps és or. Els rics poden viure per sempre, en canvi els altres hauran de trobar qualsevol manera per aconseguir minuts de vida. Després d’aconseguir, per casualitat, una gran quantitat de temps, Will (Timberlake), és perseguit per uns policies, “els guardians del temps”. En la persecució, Will fa servir a una jove de família rica com a ostatge.

Resultat d'imatges de personajes in time
Resultat d'imatges de personajes in time

Si només em quedessin 24 hores de vida el que faria és despedir-me de la gent que més estimo, família, amics… i després intentar fer realitat algun somni.

Cada setmana gasto 60 hores dormint, 42 hores estudiant, 8 hores menjant, 6 hores fent esport, 5 hores amb els amics i 47 hores de temps lliure, veure la tele, estar amb el mòbil, estar amb la família, ajudar a fer les coses de casa…

En la pel·lícula es poden apreciar dos tipus de societats:

Capitalisme darwinià: el capitalisme és una espècie de societat la qual cada un es cuida d’ell mateix i hi ha molta diferència de classes econòmiques.

Riquesa distributiva: No he trobat gaire informació sobre aquest tema, però he llegit que en la societat cada persona té una economia bastant semblant a la dels demesos.