El dia 16 de febrer la meva germana Martina va tenir la seva primera competició de gimnàstica artística. La competició va ser a Vic. Vam arribar allà a les 9:45 del matí i vam anar a esmorzar perquè vam arribar una mica d’hora. A les 11:45 la meva germana havia d’estar vestida amb el mallot i pentinada perquè ja començaven a competir. El primer aparell que va fer va ser terra, que consisteix en fer un ball amb acrobàcies.

El segon aparell va ser salt, que consisteix en anar corrent per una moqueta fins arribar al trampolí, llavors saltes, poses les mans al matalàs i et deixes caure.

El tercer aparell va ser asimètriques. Aquest aparell és molt difícil d’explicar-lo, per entendreu mirat el vídeo.

I per acabar la competició, l’últim aparell que va fer va ser barra. En aquest aparell es fan un ball combinat amb algunes acrobàcies, girs i figures.

Un cop acabada la competició van fer l’entrega de premis que es divideix en dos, els premis individuals i els premis grupals.

En el premi individual sumen els punts de tots els aparells de cada nena i pugen al pòdium les tres millors, i els premis grupals sumen els punts de les quatre millors nenes de cada grup i aquelles són les que puguen al pòdium.

Ma germana no va quedar classificada al pòdium individualment però si en grup. Totes les nenes es van esforçar moltíssim i totes juntes van guanyar.