El dijous i divendres dia 15 i 16 de juny vam anar al club municipal de vela de Barcelona, allà ens van fer en dos grups (amb les 3 classes), ens van dir que una meitat farien vela i l’altre paddle surf i caiac. Els professors ens van dir que anirien amb nosaltres.


Jo vaig anar a fer paddle surf i caiac, primer vaig començar amb paddle surf: ho vaig fer amb la Lizzet, era molt divertit, perquè ens van dir que o ens posàvem de peu o de genolls i jo sempre intentava posar-me dreta però no podia, també va ser un moment molt divertit quant de cop i volta ens vam parar perquè estàvem cansades i com els professors es posaven dreta de vegades es queien i en aquell moment es van caure tots i nosaltres vam començar a riure.


Després vam anar a fer caiac: No era tan divertit com paddle surf, a més en un moment tots els de paddle i caiac ens vam parar en un mateix lloc i llavors un dels de caiac ens volien treure el vaixell i de cop es van llençar sobre nostre i vam haver de tirar-nos del caiac i ens van deixar allà, el professor va venir i ens va repartir, jo vaig anar amb la Rocio. Ella i jo anàvem tranquil·lament i llavors el monitor de paddle surf ens va venir i ens va bolcar. L’altre monitor ens va ajudar.

Al dia seguent vam fer vela: va ser molt divertit!! Al començar nosaltres ens voliem mollar però encara no era hora i vam anar cap a altres barques i feiem una guerra d’aigua, després ens vam banyar amb la Francisca (que venia mb nosaltres). Al cap d’una estona navegant s’hem va acodir una idea, posar-me a la punta de la vela, agafar-me de la corda d’on aguantava el pes i amb un braç agafar-me i amb l’altre posar-lo recte, com en plan titànic.

VA SER MOLT DIVERTIT!!!!!!