El divendres 16 de Febrer vam anar a un hort urbà de la Zona Franca anomenat can Mestres. Va ser per una sortida per Global Scholars, i per tant tot ens ho van ensenyar en anglès.

En aquell hort no només hi havia una granja sinó que també hi havia animals de granja com ara: Cabres, oques, conills, gallines, galls, ànecs, etc. Entremig de l’hort i la granja hi havia uns bancs de pícnic. Allà hi havia gent que treballava i ens van explicar que ells vivien en la ciutat i venien a cuidar l’hort voluntàriament.

Allà ens van parlar una mica sobre aquest hort i la casa que tenien al costat, després ens van donar unes preguntes que havíem de respondre en grup de classe. Al meu grup ens van donar unes preguntes sobre la biodiversitat. Per fer això vam haver de preguntar als voluntaris.

Quan ja s’havíem les respostes ens van portar a prop de la granja i ens van seure en una espècia de porxo on hi havia uns bancs de pedra al davant d’una taula molt gran. Allà ens van cridar per grups i vam contestar una mica les preguntes.

El que em va agradar: Em va agradar molt el viatge de anada i de tornada. També em va agradar molt els animals i les plantes que hi havia allà, també les persones que hi havien allà.

La meva opinió: Va ser molt interessant i divertit, però a mi m’hagués agradat més que ens expliquessin les plantes que tenien allà i els animals.