Al començar la situació de la televisió. La pel·lícula va sobre un home anomenat Truman, nascut en un estudi de televisió, creix en un entorn fals, on tothom són actors i es fan passar pels seus amics i familiars. Ell al final se n’adona i decideix anar-se’n i viatjar per tot el món.

Els personatges són:

Truman: El seu comportament és molt alegre, divertit i extravagant. La seva trajectòria és falsa. Des del seu naixement, tota la seva vida és mentida.

Meryl: El seu comportament és, somriure tot el rato i fer-se l’amable. La seva trajectòria és bastant cruel, mentir al Truman des que va arribar el plató, fent veure que és la seva esposa, es molt cruel.

Marlon: El Marlon és un nano molt amigable i simpàtic. La seva trajectòria és bastant trista, ell en el fons li volia dir la veritat al Truman.

Silvia: La Silvia té un comportament admirable, una noia simpàtica i protectora. La seva trajectòria és admirable, li va intentar dir des del primer moment tota la veritat.

Mare: La mare té un comportament protector (però això al “show”). La seva trajectòria és bastant cruel, mentir al Truman des que va arribar el plató, fent veure que és la seva mare, és molt irreal.

Christoff: EL seu comportament és inacceptable, crear aquest tipus de programa no és molt correcte. La seva trajectòria és cruel, mentir al Truman des que va arribar el plató, fent veure que està vivint la seva vida com si fos la d’una persona normal, és molt cruel.

Va ser una pel·lícula bastant bona.