El dilluns dia 5 de novembre els de 3r d’ESO, vam anar al Centre Artístic de Sant Lluc. Allà ens van explicar moltes coses sobre el canvi climàtic i com ens pot afectar a nosaltres i els éssers vius que viuen hi ha aquest planeta.

 

Allà ens van fer unes activitats sobre les conseqüències del canvi climàtic. La primera tractava d’una petita gimcana amb tauletes fent un petit recorregut. Ens van posar en grups de quatre, jo anava amb el Louis, la Erika i l’Iker. Ens van donar una tauleta amb una aplicació molt semblant a la del google maps i ens van indicar el camí. Mentre avançàvem pel recorregut, la tauleta ens anava posant activitats diferents depenen del lloc. Hi havia activitats com ara fer fotos representant la tristesa que tens quan veus que molta gent a mort a alguns fenòmens naturals extrems, un memori sobre algunes espècies invasores o un trencaclosques sobre alguns fenòmens del canvi climàtic.

 

Llavors ens va tocar fer l’activitat de la realitat virtual. En aquesta activitat havies de registrar-te en una pantalla tàctil, on també hi havia una cortina que portava a una habitació de color negre. Ens van dividir en grups de quatre, jo vaig anar amb el Kai, el Rubèn i la Erika. Després entraves en una sala negre darrere d’una cortina i allà et posaven una espècie de motxilla, uns sensors als turmells i als canells i unes ulleres amb sensors.

El que primer vam veure era el personatge de cada un dels que estàvem connectats. Llavors ens van comentar que començaríem el joc i llavors va aparèixer les notícies dient que el canvi climàtic ens havia destruït el planeta. El joc estava basat en el futur de Barcelona. Vam passar per moltes experiències i em va encantar estar com en un altre lloc posant-me unes ulleres.

 

Em van agradar molt totes les activitats, recoman-ho anar a fer-les.