Hem escoltat una cançó que ens diu que encara que cada persona té les seves creences i que vinguem de diferents països, ens hem de respectar.

En una part de la cançó fa referència a matar pel seu país quan alguns d’aquest no estan d’acord amb el que estan fent. Està en contra de les guerres, opina que només són morts, dolor i al final no hi ha un bàndol guanyador. La part final, on desapareix en la llum, no hem entès per res.

També hem vist una xerrada de TED on el creador de la cançó ens explica l’origen d’aquesta. I ens parla de les identitats nacionals i religioses.

Ens parlar de les dècimes i d’on ve aquest tipus de rima. Ens diu que es van originar a Espanya, però ha anat passant-sa de cultura a cultura fent així que la gent pensi que és originari del seu país o de la seva cultura.

També que molta gent li agrada coses originàries o tradicionals del seu país o religió, encara que no s’apaguen certament si van ser ells els que ho van crear o originar.

OPINIÓ PERSONAL:

Personalment no m’identifico amb la meva religió, però pot ser si una mica amb el país d’on sóc. Sí que estic d’acord amb el noi que ha creat la cançó i el seu objectiu que porta aquesta.