LA setmana abans de setmana santa vam fer, els cinc dies d’escola, activitats esportives en diferents llocs. El Dimart dia 9 d’abril vam anar a Marbella a jugar a Voleibol a la platja. Va ser molt interessant divertit. Ens van ajudar uns monitors que treballen de professors de Voleibol. Ens van ensenyar altres maneres de donar-li a la pilota, com girar i altres coses. Vam jugar molts parits i, encara haver perdut, m’ho vaig passar molt bé.

Dimecres dia 10 d’abril vam anar a l’INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya). Allà ens van fer una xerrada de com anar a estudiar allà i com poder entrar. Ens van explicar les proves que s’han de passar i llavors vam anar a donar una volta a veure les seves instal·lacions. Aquesta sortida sincerament va ser bastant avorrida, ja que nosaltres encara ens faltava per anar a allà a estudiar i ningú va poder recapta la informació i recordar-la. Però em van agradar les seves instal·lacions.

Dijous dia 11 d’abril ens vam quedar a l’institut i uns mossos d’esquadra ens van venir a fer-nos una xerrada sobre la violència en general, però sobretot la violència de gènere. Ens van parlar què és, com comença i ens van fer una presentació. Després d’aquesta meravellosa xerrada unes infermeres per resoldre algunes preguntes sobre la sexualitat, bàsicament una classe d’educació sexual. Va ser breu però mooolt interessant.

Divendres dia 12 d’abril vam anar a fer bàdminton. Va ser súper divertit. Uns monitors i jugadors de bàdminton ens van ensenyar com es jugava i llavors ens van deixar fer partits. Va ser una experiència molt maca.