Al primer dia de classe ens han explicat que faríem durant el curs i ens han donat l’agenda i la carpeta amb el nou disseny que ens ha fet un company nostre de l’institut. També hem fet un document amb les expectatives que tenim del curs, objectius i com aconseguir aquests. Però no només objectius acadèmics sinó que també relacionats amb els companys, a més en el document hi ha preguntes per reflexionar i posar la teva opinió sobre alguns aspectes. He respost les preguntes amb sinceritat i crec que els objectius i reptes que m’he proposat aconseguir durant el curs ho podré fer. Posaré alguns exemples:

  • Tens motivació de cara al nou curs? Et fa il·lusió marcar-te reptes? Creus que sempre som a temps de tornar a començar? Estic motivada, només perquè és emocionant estar estudiant el que t’agrada per tenir el futur professional que vols. No sempre he sigut de les persones que li agrada arriscar-se, però aquest any intentaré posar-me reptes i superar-me en tots els aspectes que faci falta. No crec que sempre tinguem l’oportunitat de tornar a començar, per això penso que sempre que hagis de prendre una decisió important la facis pensant amb tot el que aportarà en el futur.
  • Què vull aconseguir? Com ho concreto? Vull aconseguir treure millors notes en les assignatures que no sóc gaire bona.  Treure millors notes a l’assignatura d’Ed. Física

21 d’octubre del 2019, preavaluació:

Començo a perdre aquesta emoció del primer dia. Del itinerari que he escollit n’estic una mica fins a dalt. No entenc com ens estan ensenyant els professors i amb quin objectiu. De reptes si que n’he superat i m’he posat més, encara em queda molt però estic molt orgullosa de mi. El repte més gran que tinc ara és aprovar el curs. L’assignatura d’educació física la tinc una mica més dominada, crec que comparada amb les altres assignatures és una mica més fàcil.

El grup tampoc va gaire bé, però intentem mantenir-lo amb calma.