Hem vist la pel·lícula Die Welle/L’onada. Aquesta pel·lícula tracta d’un règim totalitari marcat en una classe. El professor i els alumnes uneixen forces per construir una comunitat, però se’ls hi envà de les mans i converteixen aquesta comunitat pacífica en una dictadura que afecta a tothom. Recoman-ho veure la pel·lícula per saber el final.

Després de veure-la, ens han dit que reflexionem i responguem les seguents preguntes:

Què us ha semblat? M’ha agradat molt. L’argument ha sigut molt interessant i impressionant. No m’esperava gens el final i ha sigut sorprenen.

Quin és el personatge amb el que més us identifiqueu? No m’identifico amb ningun personatge en concret, però si que faria o diria algunes accions i frases que certs personatges han dit i fet durant el llargmetratge.

Què opineu del tema plantejat en el debat posterior? Estic d’acord amb la conclusió proposada al final. El debat ha sigut interessant i divertit.

Reflexioneu una mica sobre els límits que ha de mantenir la comunitat científica a l’hora de dur a terme les seves investigacions: Jo penso que el límit és jugar amb la vida i la mort. Jugar i no respectar els drets humans.