Aquest any nosaltres els alumnes de l’institut Viladomat hem estrenat el nou institut situat al costat dels barracons.

Per fora l’institut es veu molt gran i espaiós, és en color blanc i té unes persianes molt cridaneres de color gris brillant amb formes de barrots, les quals tenen un petit espai entre cortina i cortina. La port de l’institut és petita però suficient perquè hi entrin tots els alumnes.

Resultat d'imatges de insti viladomat

Un cop entres per la porta teus pots apreciar la consergeria. Si tires una mica més cap endavant, et trobes amb una porta que dóna al primer patí i a la teva dreta un passadís juntament amb unes escales per pujar als diferents pisos de l’edifici. En pujar per les escales després del primer pis et trobes amb l’espai que ocupa el segon patí el qual anem en el descans de 10 m.

Resultat d'imatges de insti viladomat

Si segueixes pujant et trobes amb el segon pis. En el segon pis estan les classes de 3a i de 3b que es on estic estudiant ara mateix. I en el tercer pis està 3c i algunes aules de 4.

El nostre horari en canvi segueix sent el mateix. Però n’hi ha professors que han canviat. També han canviat les aules especialitzades de lloc. El laboratori ara és molt més gran i còmode igual que l’aula de teatre.

La meva opino és que encara vaig una mica perdut per l’institut però amb el temps me’n sortiré.