Avui a classe hem vist una peli alemanys molt bona. La peli es titulava Die Welle, tracta sobre un professor que va a un institut i pregunta als seus alumnes si creuen si ara, avui en dia hi podria ver una dictadura. La majoria dels alumnes diuen que no que seria impossible, que les dictadures fa molt que és van superar.

A partir d’aquí el professor inicia un experiment social, per demostrar als seus alumnes que si que és possible. El professor a mesura que avança la peli va convertint a la classe en una sola unitat, fins i tot es posen un nom: Die Walle. I no només això, fan un logo del nom i el pinten a llocs públics. També van tots vestits iguals… Durant la peli es pot veure que hi ha un alumne que se sent molt integrat en el grup. Això que quan el professor diu tota la veritat i els hi fa una xerrada sobre en què s’han convertit, aquest noi decideix s’uicidar-se. El professor acaba a la presó i els alumnes molt sorpresos per tot el que han fet que passi.

La pel·lícula ha estat interessant, és molt bona i la recomano molt. Crec que les autoritats haurien de prendre més càrrec en els experiments socials que organitza la gent. Al final de la pel·lícula hem fet un debat i hem arribat a la conclusió de què el professor té la majoria de la culpa.