Quiero ser como Beckham (Bend it like Beckham) és la pel·lícula que vam veure el primer dia d’institut. Parla sobre racisme, sexisme, i les diferencies entre religions.

Jess (Jesminder) és una noia india que li agrada jugar a futbol. Li encantaria ser com en David BEckham, el seu ídol, però la seva religió és molt exigent amb el que fan els nois i les noies. Un dia, mentre juga a futbol amb els seus amics al parc, la Jules, una noia anglesa que juga en un equip de futbol femení, veu que la Jess juga excepcional en l’esport. Llavors l’ajuda a entrar en el seu equip, cosa que la noia india amaga als seus pares, intuïnt la resposta d’ells si  ella els preguntés.

Image result for bend it like beckham

A la pel·lícula es mostren, com he dit abans, molts exemples de diferents pensaments, com quan per exemple, la mare de la Jules pensa que ella és lesbiana, només perquè porta els cabells curts i li agrada el futbol; o quan la mare de la Jess no aprova que a la seva filla li agradi un noi blanc (en Joe, el seu entrenador de futbol).

Image result for bend it like beckham

La pel·lícula em va agradar bastant, perquè ensenya diferents punts de vista de persones diferents, situacions que ens podrem trobar quotidianament a la vida.