El dijous passat vam anar a una escola, del qual nom no em vull recordar, on vam fer 5 esports. Els esports eren GoalballStep, Rugbi tagCrossfit, Tenis platja.

El Goalball es basa en un esport com el futbol però per persones sense camp visual amb la típica pilota que té una campaneta per saber on és m’entres nosaltres teníem els ulls tapats i simplement teníem que impedir que la pilota entres a la porteria i marcar, va servir per conscienciar-nos de què ser seg és molt difícil.

Step va ser el pitjor del món es basa a seguir la coreografia que diu el monitor però amb unes tauletes. Va ser un infern perquè cansava molt i la monitora sempre deia una més tooota l’estona.

El Rugbi tag es tracta de com el rugbi de tota la vida però en canvi de placar es havia de treure una cinta que es portava a la cintura va estar molt entretingut el últim minut anàvem perdent però a un company li estaven rodejant va tirar la pilota a l’aire perquè l’agafes algú i vaig acabar agafant-la jo i marcant el punt d’empat, ha sigut el que més m’ha agradat.

Crossfit es tractava de fer una sèrie d’exercicis, per arribar a la meta, per fer el relé, a mi no em va agradar però simplement perquè em feia malt la cama i no vaig poder córrer molt, és podria millorar donant més motivació o alguna cosa així.

Tenis Platja va ser algú divertit per relaxar-nos una mica com el Volei, més o menys amb les mateixes regles però amb raqueta.

PD:M’he recordat el nom de l’escola és Escola del Treball.