Hola, el meu nom és Rubén i jo sóc un nen de quatre generacions endavant. Sembla mentida tot el que ha canviat tot allò que vius tu, al que visc jo.

Les nostres diferències de qualitat de vida són abismals, i jo sóc conscient del que vius tu és un infern. Jo ara mateix tinc la sort d’estar estudiant a l’institut a diferència de tu que vas néixer a un segle equivocat, i estaràs treballant amb unes condicions pèssimes per guanyar dos duros.

A saber quan vas començar a treballar i a saber quan treballaré jo però t’asseguro que no a la meva infància, ja que avui en dia és il·legal i suposadament es pot sobreviure sense treballar des de la infància en una família estàndard.

El que t’estaven fent, aquell sistema era bastant injust la veritat, però no tots són flors en aquest món, no tot ha millorat, algunes inclús han empitjorat, com per exemple la contaminació que provocava les fabriqués d’on treballaves han donat a més el mar és mort, els éssers vius ho estan fent també extincions d’éssers que no seran protegits perquè és impossible això mai millorarà però com a mínim podem tenir una bona vida sense preocupacions si no pensem molt en el que estem fent.

Tot ha millorat, eliminant l’esclavitud d’infants , la qual estava normalitzada a la teva època actualment hi han substituït en molts casos a humans per robots especialitzats pels treballs que vosaltres fèieu, jo he tingut la sort de viure en un món amb tecnologia.

Descansa en pau…