El reportatge que jo, personalment he triat es diu “Sentenciats”, de TV3. El podeu trobar en el següent enllaç. L’he triat debut a què és el moviment social transformador que tinc més a mà i és el més proper a mi.

El reportatge comença amb un senyor que a partir d’imatges, les quals té darrere, i les dades, que és totalment transparent, però d’això ja parlaré a la conclusió. En el reportatge sen’s parla sobre tres bandes: la banda política, la banda social i la banda judicial.

Aquest reportatge tracta el tema de la setmana de la sentencia que va haver-hi a Catalunya i també com és sent la gent respecte al conflicte. El que més destaca en el documental es el constant tema que surt a relluir, que és la reacció dels manifestants.

Aquest 30 minuts no ho mostra el que va passar d’una manera molt neutre debut a què només apareixen alts càrrecs catalans, i això treu credibilitat al reportatge, però també s’ha de tenir en compte que cap alt càrrec espanyol ha volgut formar part en aquest reportatge, en conclusió ha pogut explicar-me d’una manera totalment externa el que va passar.