Xerrada d’educació sexual a l’ASSIR

Durant el trimestre hem poques sortides, però la veritat és que totes han estat molt divertides i entretingudes. En aquesta entrada us parlaré sobre la visita i la xerrada d’educació sexual a l’ASSIR: Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva.

Vam anar per a aprendre més coses sobre el SEXE, el gran tabú d’avui en dia. Ja ho crec que vam aprendre, vam sortir tots els companys i companyes molt satisfets amb la visita, ja que vam poder aclarir molts dubtes sobre sexologia que no sabíem. Ens va servir per obrir-nos sense pors ni pudors.

La xerrada la feien unes llevadores, és a dir, unes tècniques sanitàries preparades per a assistir les dones durant el part. O sigui que en sabien molt del que explicaven, cosa que ajudava molt, ja que no sonava com si fos una presentació sinó deien sobre el que sabien.

Vam fer diferents activitats relacionades amb sexe, masturbació, mètodes anticonceptius… Finalment vam acabar amb una molt bona activitat: ens van ensenyar a posar un preservatiu!

Realment, el desconeixement sobre aquest tipus de temes és molt gran. Aquestes xerrades serveixen molt per poder preguntar qualsevol dubte que tinguem sobre sexologia, a més, si la xerrada és entretinguda molt millor!

M’ho vaig passar molt bé, em vaig divertir molt fent totes les activitats, però el més important: vaig aprendre moltíssim!