Aquest divendres dia 15 de març hem anat al ASSIR a escoltar unes xerrades sobre salut sexual i embaràs. Ha estat molt interessant i les noies que ens han parlat eren molt simpàtiques i han creat un entorn molt bo per a tractar temes d’aquest tipus. Opino que l’educació sexual és fonamental per a poder experimentar amb seguretat i prevenció. Poder expressar dubtes i que siguin respostos per a professionals

Al principi de l’activitat ens han donat un full a cadascú i han demanat que escrivíssim dubtes que teníem dins de l’àmbit sexual i de reproducció. Després les hem llegit totes en veu alta i hem intentat respondre-les nosaltres tot i que després les noies les han respost correctament ja que eren les expertes. Ha estat una acció enriquidora ja que han explicat varies coses interessants que no sabía com que les dones tenim la capacitat d’experimentar els multi orgasmes i els homes no.

Després de la nostra experiencia al centre de salut sexual i reproductiva recomanaría la visita a qualsevol adolescent del barri.