En el tercer dia vam visitar San Gimignano que alguns de nosaltres no vam poder recórrer. San Gimignano és famosa per les seves torres medievals i el seu centre històric va ser declarat Patrimoni de la Humanitat en 1990. També es diu que són boníssims els gelats d’aquesta ciutat, tot i que aquell dia no vaig tenir suficient gana per a comprovar-ho.

San Gimignano

Va ser després que vam anar a la penúltima ciutat que visitaríem; Siena. Una ciutat no gaire gran amb una arquitectura semblant a la de San Gimignano, igual que a les altres ciutats italianes a la Piazza del Duomo hi ha la catedral que és preciosa. No ens va donar temps de passar-hi però en un moment vam tenir vistes a un plànol un pèl picat on es pot apreciar part de la cattedrale di Santa Maria Assunta. Després de comprar alguns souvenirs i de fer voltes pels carrers per als vianants de Siena vam anar a dinar a un restaurant que ens va encantar a tots. Jo vaig demanar uns spaghetti amb salsa de nata i pebre, estaven deliciosos tot i que no vaig tenir estómac per acabar-los i els meus companys els van devorar. Tot i no tenir gana vaig demanar una mousse de xocolata que, per la meva desgràcia, portava oli (no m’agrada l’oli). Per tant tot i ser segurament el restaurant més bo al que vam estar en tot el viatge, no vaig gaudir-ho tot el que hi hauria.

Siena
Vistes a Siena

Un cop dinats vam agafar l’autocar i vam anar cap a un supermercat on havíem d’agafar menjar per al vaixell. No vaig encertar gaire perquè tot el que vaig agafar em va desagradar, per sort durant l’estada al vaixell no vaig tenir gaire gana quan em mancava dinar pel mareig. Abans volia anar de creuer i gràcies al viatge de tornada ja no en tinc gens de gana. El ferri era gran i les habitacions estaven bastant bé, la veritat és que mai abans havia dormit a un vaixell així que no tinc gaire per a comparar. Vam sopar, encara no estava marejada, i vaig menjar l’única cosa que estava bona de la meva compra; una focaccia preparada de pernil i formatge. Vam anar a dormir cap a les dues i mitja; tots estàvem molt cansats i la suposada discoteca era bastant avorrida pel nostre gust.