La nit va ser bastant dura, i no vaig dormir molt, però ja vam arribar a Itàlia. Ja cap a les 10:00 més o menys vam fer una parada a un bar per esmorzar, jo em vaig voler agafar un croissant, però em van donar un croissant de mantega. Després d’esmorzar vam passar per Gènova, i vàrem veure el pont que es va enfonsar, a causa d’això vam haver de fer la volta a la ciutat. En arribar a Pisa (cap a les 12:00) vam deixar l’autocar als afores i vam caminar cap a la “Torre di Pisa”.

En veure la torre, em vaig defraudar. La torre era només allò, una torre, l’únic que semblava que estigués inclinada. Jo pensava que seria algú més, però no.

Torre di Pisa

A més de la torre, hi havia una església i una cúpula, l’únic que no vàrem entrar, ja que costava bastant entrar (18 € per entrar a la “Torre di Pisa”.

Cúpula

Després d’estar unes hores, ens vam anar a Lucca, on vam estar bona part del dia. En arribar, ens van deixar per lliure, i uns amics i jo vàrem anar a comprar unes pizzes a un forn, i estaven boníssimes, els vam deixar sense pizza. En acabar de dinar, ens vam separar, i vam fer una volta, perdent-nos pels carrers.

A les 17:00 vàrem agafar l’autocar i vam anar directament cap a l’hotel, situat a Monte Catini. Vam arribar a les 18:00, on vam tenir temps de dutxar-nos i obrir la maleta. Després vam sopar macarrons amb salsa de bolets i carn arrebossada. En acabar, vam fer una volta pel poble, i després ens vam anar a l’hotel a dormir, però jo vaig anar-me a dormir cap allà a la 1:30.