El matí va ser una mica dur, ja que no vaig dormir molt, però ja a la tarda estava més despert. Vam esmorzar a l’hotel, i vàrem menjar croissants, tustades, galetes i llet. Després vam agafar l’autocar, fent un viatge una mica llarg, fins a arribar a Florència, on estaríem tot el dia.

Ponte Vecchio

Vam anar tots junts a una plaça, on estaven situades bastants estàtues, especial-ment l’estàtua de David de Miquel Àngel, però era una rèplica.
Ens varen deixar lliures fins a les 17:00, i jo i un amic vam perdre’ns per la ciutat, veient moltes esglésies, monuments, biblioteques, museus, etc…

Duomo di Firenze

A l’hora de dinar vaig menjar un calzone de pernil i formatge boníssim i de postre un tiramisú. En acabar de dinar vàrem fer una volta pel riu “Arno”, i després vam anar a “The Boboli Gardens”, on allà hi havia un museu (o una espècie d’exposició) de ceràmica, però no vam poder entrar, ja que no teníem molt de temps.

Després vam anar en el lloc indicat, però ens vàrem perdre una mica, hi vam arribar 5-10 minuts més tard. En arribar vam anar directament al mirador de David, situat a dalt d’una muntanya. Les vistes eren espectaculars, es podia veure tota la ciutat.