La nit va ser molt moguda, però vaig dormir molt bé. Em vaig despertar cap allà a les 10:30. Vam esmorzar a l’habitació, menjant pastís i galetes. En acabar vàrem fer voltes pel vaixell, fins a les 13:00, que els professors ens varen dir d’anar al 7 pis, per fer revisió.

A l’hora de dinar (que va ser al restaurant del vaixell), em vaig demanar una lasanya, un arrebossat i pa, però no vaig menjar-ho, ja que em vaig començar a marejar, i vaig anar a l’habitació. Allà vaig estar unes hores, fins que més o menys, em vaig recuperar. Al principi no tenia gana, però després vaig comprar algunes magdalenes, ja que tenia molta gana. Durant el que quedava de trajecte, vaig estar jugant a cartes. Després vam recollir tot per desembarcar.

En conclusió, el viatge va ser espectacular, tot i que ens vam haver de tragar 12 hores d’autocar i 24 hores de vaixell. Va ser tot molt bonic, i la ruta va ser perfecta, menys a l’últim dia, que vàrem tenir molt poc temps per visitar les ciutats. Una cosa que no em va agradar era que eren molt pocs dies.