Amb el començament de la nova situació “Nolli Certa Domus”, on parlarem sobre els habitatges, vam veure una pel·lícula “La Comunidad” on tractava d’aquest tema.

Aquesta pel·lícula tracta d’una comunitat de veïns. Tot era normal fins que li va tocar la loteria a un avi de la comunitat. Els altres veïns, en veure que el seu veí no compartia o no els hi donava res de diners, van planejar la seva mort per aconseguir els diners.

La història se centra en una dona que treballa en una immobiliària, i que ha de vendre un pis en aquella comunitat. Ella, en veure el pis, li va agradar molt, i després d’alguns clients, es va quedar a viure.

Poc després, ella truca als bombers, ja que apareix una gotera. Una estona després, arriben els bombers i van al pis d’adalt, on estan els diners amagats del veí (el que van matar).

Ella, investigant, aconsegueix un mapa on estan els diners amagats, i se’ls guarda, però els veïns s’adonen i intenten robar-la els diners o fins intentant matant-la. Al final se’n va de l’edifici amb els diners amb el veí que l’havia ajudat a fugir.

En conclusió, la pel·lícula, per ser espanyola, està bé, és entretinguda i bastant original. Una queixa meva és que en alguns cops no entenia el que deien, era estrany.

Jo li donava un 8/10.