Durant la situació Nulli Certa Domus, vam estar parlant sobre Joan Maragall i sobre la seva biografia. Després d’haver fet un document d’unes bastants (moltes) preguntes, el 7 de maig, vàrem anar a l’arxiu Maragall. Allò bàsicament era la casa de Joan Maragall, l’únic que ara és un arxiu on guarden les seves obres, cartes, etc… A més, ni han remodelat la casa i ni han canviat el seu mobiliari.

Abans de tot, us faré un resum sobre Joan Maragall:

Joan Maragall i Girona va néixer el 10 d’octubre de 1860 a Barcelona i va morir el 20 de desembre de 1911. Ell va ser un escriptor, traductor i poeta català, sobretot es va centrar en la poesia modernista. Ell va ser secretari de redacció al Diari de Barcelona i de l’Ateneu Barcelonès. Maragall era catòlic, això el va influenciar al llarg de la seva vida, incloent les seves obres.

Resultat d'imatges de joan maragall
Joan Maragall

Quan vam anar, vam veure el rebedor, el saló, el seu despatx, dos dormitoris, menjador. A més, ens van explicar la seva biografia i algunes curiositats de la casa (que això ja ho sabíem perquè fam fer una activitat).

En conclusió, va estar interessant veure la casa de Joan Maragall, ja que el mobiliari era molt antic, i em va sorprendre molt com era. En canvi, la visita (la seva història) no va ser divertit. Va ser avorrit, perquè ja ens sabíem la seva biografia, i tornar-la a escoltar sabent-la, doncs era avorrit.