El dia que vam fer el tancament de la situació SA401_TempusFugit jo vaig tenir un petit problema. Resulta que va coincidir que era divendres al matí. Un dia que normalment hi ha educació física, però clar era tancament així que no es va fer. Jo, tinc convalidada educació física, i ningú em va avisar que l’endemà miraríem una pel·lícula, així que hem vaig confondre i no vaig venir a primera hora. I vaig tenir la mala sort que no vaig poder veure la pel·lícula de “L’onada”.

Però tot i això us faré un petit resum d’un llibre que hem va agradar MOLT. Aquest es diu “mentes podersosas”. Tracta sobre un futur distòpic, en aquest s’ha expandit una forta malaltia. Aquesta, afecta només als adolescents. A mesura que la malaltia va avançant els nens supervivents adopten habilitats superdotades. El govern crea uns camps perquè els nens amb aquests “poders” estiguin internats allà dintre. He escollit aquest llibre perquè trobo que el futur d’aquest està bastant reflectit en l’holocaust. Encara que d’una manera molt diferent, es veu com als dos un grup determinat de persones es veu obligat a passar anys dintre d’un infern, on et prenen el dret humà, et desqualifiquen com a tal.

La primera situació d’aprenentatge ha sigut una mica boja, ja que sobretot el tema del grup, ara ja solucionat, hem va impedir mantenir un bon àmbit de treball a l’hora de la cooperativitat entre els membres del meu antic grup. Però descomptant això, jo diria que ha sigut una de les meves situacions preferides, sobretot en l’àmbit d’expressió i social. En aquest ens hem endinsat en un passat no tan llunyà, la primera guerra mundial, i sobretot l’holocaust.