l’explicació que podràs llegir a continuació trobo que és una bona raó per la qual no perdre el temps amb lleis que tampoc s’han pres temps per assegurar-me el meu i el nostre dret a l’habitatge. I ara em demanen que redacti la informació recollida a partir dels articles anteriors. Però, no hi ha informació vàlida en cap d’aquestes lleis. La gent avui dia encara es pregunta perquè hi ha gent que no té un habitatge, si hi ha una “llei” que reclama el dret a aquest. 

Però si ens posem a analitzar paraula a paraula tots els articles que mencionen aquest dret podem arribar a la conclusió, que no hi ha cap conclusió vàlida. Què és el ‘dret de gaudir d’un habitatge digne’? És digne viure al carrer amb quatre caixes de cartó? Jo trobo que no. Però en canvi milers de persones es troben en aquesta situació d’habitatge digne. ‘Els poders públics promouran les lleis necessàries per fer efectiu aquest dret’. Quin dret? Viure en un sostre de paper? Quines lleis? Recomanar-los que busquin un altre lloc? 

Aquí és on una de les preguntes que més em crema se m’obre davant dels ulls. És possible que la manca de puntualització en aquestes lleis estigui feta a posta? Sí, tal com i on vivim actualment trobo que és totalment factible. Qui aplica els límits? Ells no ho han fet a partir d’aquestes lleis, així que suposo que no hi ha límit a determinar el que és el dret a tenir un habitatge.