La setmana passada, concretament el dimarts dia 7 de maig, nosaltres, tot l’alumnat de 4t d’ESO vam anar a visitar la casa arxiu Maragall. Joan Maragall, nascut l’any 1861 fins a l’any 1911, mor al cap de 51 anys. Va ser el primer autor que va fer poesia en català de Barcelona amb naturalitat. Modern, més que no pas pels motius, per la manera de tractar-los en la seva obra, per la reflexió sobre el llenguatge, i pel seu tractament filosòfic i religiós en els seus poemes.

En les classes prèvies a la sortida vam estar fent un dossier sobre el Poeta per informar-nos amb més detall sobre la seva vida en general.

La visita per la seva casa va ser prou interessant. I més quan el que ens ho explicava era un dels seus MOLTS néts. Jo vaig llegir un fragment d’un discurs que va fer ell. Va ser un moment força emocionant, ja que mentre llegia les paraules la meva ment estava fent tot un esquema de com Maragall ho va estar dient de la mateixa manera en el passat, assegut a la mateixa cadira que jo estava asseguda… Va ser un moment de molta informació alhora…