Avui, 15 de març hem visitat l’ASSIR (el centre d’Atenció a la salut sexual i reproductiva). Abans de visitar l’ASSIR, a les classes de tutoria hem estat tractant la sexualitat, els mètodes anticonceptius i altres coses relacionades amb aquest tema.

Així que ja portàvem el tema una mica treballat i allà, a l’ASSIR, ens van dividir en dos grups per a fer les sessions. Allà ens van fer una sèrie d’activitats. La primera tractava de decidir si estàvem d’acord, en contra o si no sabíem sobre una afirmació. Ens havíem de moure i posar-nos sota el paper que indicava cada cosa. Havíem d’argumentar la nostra resposta i després saber la resposta correcta.

Vam fer un parell d’activitats i al final, ens van fer posar condons la a unes figures de ceràmica per a practicar. Gairebé tothom ho va fer però a mi em va resultar una mica estrany que només es parlés del condó masculí. Ho vaig comentar amb una amiga, i al final, al torn de preguntes, vam preguntar sobre els condons femenins i sobre la sexualitat femenina.

Al final, ens van portar un condó femení per a saber com era i també perquè també tinguéssim coneixement de que existia. Ens vam queixar de que també s’hauria de parlar de la sexualitat de la dona com es parla de la de l’home.

Em va agradar aquesta visita i crec que ens va servir a tots per a saber una mica més.