Per a tancar situació, vam fer una sèrie d’activitats i l’Enric en va preparar una. Tractava d’anar canviant les cartes que teníem per a aconseguir crear un “laboratori”. Això es fa aconseguint 4 cartes del mateix color. També hi havia cartes amb “efectes especials” que et permetien fer jugades diferents.

Cada grup havia d’aconseguir el màxim de laboratoris per a després triar amb quin d’ells volia fer l’estudi.

El meu grup va aconseguir 3 laboratoris i dintre d’aquests, havíem d’escollir una carta de cada color. Nosaltres vam escollir aquestes.

Vam escollir a Françoise Dolto amb el color rosa, a Tikvah Alper amb el color taronja, a Sofia Kovalevskaya amb el color lila, a Margaret Fountaine amb el color groc i a Theo Coldorn amb el color verd.

Cada color pertany a un àmbit, cadascun més tecnològic, més social o més científic. Ara, amb les dones escollides havíem d’idear un experiment que les impliqués a totes.

Nosaltres vam plantejar que l’estudi que farien seria: l’estudi del moviment dels insectes durant les diferents estacions de l’any i com responen les persones del seu entorn. Cada dona amb la seva part, Françoise Dolto fent la part de l’estudi amb les reaccions de la gent, ja que era psicoanalista. Tikvah Alper, fent els estudis junt amb Margaret Fountaine, escollint quins serien els insectes que escollirien. Sofia Kovalevskaya fent els càlculs matemàtics de l’estudi del moviment i Theo Coldorn estudiant l’entorn, ja que era ecologista.