descipció:

A la imatge es veu una nena amb un vestit de quades una mica vell, esta descalça, sembla bastant trista

sembla que esta treballant es una fabrica textil.

 

carta:

Nerea Rubies, 24 de maig de 2018

Bona tarda!

Aquella época em sembla bastant interessant, era injusta.

El treball infantil ja sabem que tenien poques oportunitats de rebre algun tipus d’educació, i més aviat s’esperava que treballessis. Els empresaris podien pagar a un nen menys que a un adult tot i que la seva productivitat era comparable; a més no hi havia cap necessitat que el treballador tingués experiència en l’ús d’una màquina industrial.

Les condicions d’habitatge i d’alimentació també eren molt dolentes; amb un nivell de vida molt baix els obrers industrials vivien amuntegats en nuclis suburbans amb unes pèssimes condicions d’habitatge: brutícia, contaminació, fum… Feien moltes hores per el poc diners que pagaven. Graciès a que vosaltres os vau queixar i vau fer una revolucio de treballadors, tot això va cambiar.

Avui en dia es tot molt diferent , els nens no podem treballar fins el 16 anys i tots els infants menors de 16 tenen una educació obligatoria, primer a l’escola i despres l’institut. Tambè fan extrascolars i queden amb amics.

La conclusio abans era tot molt diferent, a la epoca de la Revolucio industrial els nens treballaben per sobreviure, guanyar diners per poder menjar, beure i tindre unes condicions per viure, ara els nens fins que no s’en van de casa els mantenen els pares